Privacy

In een wereld waar privacy en bescherming van persoonlijke gegevens een kwetsbaar goed is, kunnen wij je het volgende melden: 

De website http://groterozeolifant.com heeft geen mogelijkheden om zichtbare reacties achter te laten.  Zodoende verzamelen wij geen data, namen of ip adressen en verspreiden wij geen koekjes. Deze geven wij liever bij de thee of, des gewenst, bij een kopje koffie.

Alle informatie en online gepubliceerde verhalen, gedichten en tekeningen op de website en binnen het werk van Grote Roze Olifant vallen onder licentie: Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland-licentie.

Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig wie er op onze website komt kijken en/of de informatie die we er op zetten een beetje aansluit bij wat je als bezoeker wilt weten. Naast de mogelijkheid tot een persoonlijk bericht hebben we ook een analysetabel lopen met globale informatie van onze bezoekers zoals hoeveel bezoekers er per dag de site bezoeken en uit welk land zij komen. Deze informatie blijft alleen zichtbaar voor onze ogen en wordt niet gedeeld met derden. 

Welke informatie bewaren wij wel? Wanneer je ons een mailtje stuurt met daarin contactgegevens zoals naam, telefoonnummer en/of emailadres dan bewaren we die maximaal een jaar tot na ons laatste contact.  

De informatie die je deelt tijdens een opstelling wordt verwerkt in een overzicht en krijg je zelf mee. De aantekeningen die ik zelf op papier maak tijdens de opstelling worden na de bijeenkomst vernietigd door een prachtig vuurtje of door het papierversnipper-apparaat. 

Grote Roze Olifant

juli 2022

Maatwerk voor mooie mensen!