Systemische opstelling (IoPT)

Wij werken middels de IoPT (Identiteitsgerichte Psychotraumatheorie) van Prof. Dr. Franz Ruppert waarbij wij systemisch opstellen vanuit het verlangen. Dit verlangen wordt geformuleerd vanuit het gezonde deel.

Na een inleidend gesprek waarbij het formuleren van het verlangen en het tekenen van een genogram centraal staan, kunnen wij overstappen naar een opstelling. Binnen een opstelling laat het ‘wetende veld’ zien welke inzichten nodig zijn en hoe je voor jezelf de beweging weer in gang kunt zetten.

De impact van een opstelling kan enorm zijn. Daarom is het belangrijk om rust te pakken na een opstelling en voor jezelf te verwerken wat je gezien hebt. Geef jezelf twee weken de tijd om inzichten eigen te maken. Na twee weken nemen wij contact met je op om te kijken hoe het met je gaat en of je nog iets nodig hebt.

Een systemische opstelling staat niet op zichzelf. Door veranderingen en inzichten zal je merken dat er wezenlijk zaken veranderen in jouw leven én dat je in een voortdurend proces zit. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om dit regelmatig te komen vieren!

Duur inleidend gesprek en opstelling: 1- 1,5 uur.

Maatwerk voor mooie mensen!