Wie zijn wij

In het Atelier van de Grote Roze Olifant combineer ik mijn creativiteit met kennis, kunde en vakmanschap:
Therapeut IoPT (Identiteit georiënteerde Psychotrauma Therapie),
Faalangstreductietrainer, Loopbaanbegeleider,
trainer leren leren/ executieve functies,
onderwijsspecialist HB, HSP, autisme, thuiszitters en trauma.

Voor mijn gasten waarborg ik veiligheid in alle opzichten van het woord zodat er samen onderzocht mag worden wat gezien mag worden. Ik start altijd met ‘een kopje thee’. Een kopje thee betekent rust, reinheid en respect. Het is het moment van aandacht voor elkaar en vooral ontspannen aan het slag gaan met wat er gedaan mag worden.
Het is mijn gewoonte om twee weken na onze ontmoeting nog even contact te zoeken om te horen hoe het met mijn gast(en) gaat. Ook dit valt voor mij onder de waarborg van veilig zijn.

Mijn creatieve uitspattingen vindt u tijdens uw bezoek deels terug in het Atelier. Ik teken, schilder en schrijf. Ik ontwerp en maak kleding voor “wereldwijven”. Af en toe geef ik een boek uit gewoon omdat het kan.

Kortom, ik ben een veelzijdig en creatief mens die haar wijsheid en expertise graag deelt. Maar ik ben niet alleen. Eén keer per maand organiseer ik een opstel-dag voor gecertificeerde therapeuten om onze expertise te delen en optimaliseren. Er is namelijk altijd iets te doen. Al is het alleen al een kopje thee drinken! 😉

Wil je meer weten over mij of over de therapeuten waarmee ik samenwerk?
Je bent van harte welkom!

Liefdevolle groet,
Mieke Vijn

Maatwerk voor mooie mensen!