Middelen

LEZINGEN/ WORKSHOPS

“Olifanten uit de kast!”

Ik neem je mee op reis door mijn ‘land van Angst en Beven’ waar hoog gevoeligheid woorden krijgt en zich laat herkennen in beperkende patronen, systemen die door onze hele maatschappij verwikkeld zitten op micro, macro en mesoniveau. Hoe ga je om met dualiteiten in een wereld die je overweldigd? We zijn immers meer dan de som der delen!

(Deze lezing werd gedurende 2009- 2017 onder de naam ‘HSP en het conflict met het onderwijs’, aangeboden middels het CNV Collectief)

 

“Krachtig  meesterschap!

We gaan aan de slag met “Energie”. Alles is energie. Daar hebben we bewijs van. We maken zichtbaar wat voorheen nog niet zichtbaar was en al komen al tekenend tot de ontdekking hoe en waarom conflicten zich vormen. Natuurlijk kijken we ook naar hoe we deze kunnen onderscheppen en elkaar kunnen versterken in energie en in kunde om als één geheel klaar te staan voor al die prachtige leerlingen. 

 

De passie die ik heb om beperkende gedachten binnen ons onderwijs en onze maatschappij te doorbreken, zijn voor onze kinderen belangrijk. Ik maak graag tijd vrij om te inspireren, te motiveren en te activeren.

Meer informatie? Mail: groterozeolifant@gmail.com

 

 

 

 

 

Meer informatie?   Raadpleeg onze agenda of mail naar groterozeolifant@gmail.com.

Denken in mogelijkheden!